Общи условия и политика за поверителност

Условия за ползване на сайта www.valmarket.net актуални към 25.05.2018 г. 

ДАННИ ЗА НАС : АБВШОП ЕООД, ЕИК202150926, ДДС НОМЕР BG202150926, СОФИЯ, УЛ. СВ. СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ 6, ТЕЛ 0878974274, МОЛ ЯВОР ЯНАКИЕВ, valmarketnet@gmail.com 


Ние администрираме и обработваме вашите данни съгласно приетите мерки за поверителност. Всеки клиент се запознава с нашите условия и се съгласява с тях преди да ползва този сайт или друг сайт, платформа или посредник който предлага наши оферти.

тел за връзка с нас 0878974274 от 10:00 до 16:00 часа

Ние сме електронен търговец и доставяме продуктите чрез куриери.

Правим 3 опита да се свържем с клиента по телефон за потвърждение на поръчка - ако това не е възможно изпращаме до офис на Еконт или Спиди, ако е въведен адрес ще изпратим до най-близък (според google maps) офис на Еконт или ако няма на Спиди. 

Цената за доставка е безплатна при покупка над 99 лв и при тегло до 5 кг на пратка (електрически превозни средства и инвентар не се доставят с безплатна доставка)

Цена за доставка до автоматични пощенски станции (Машини - получавате си пратката като въведете код получен на смс) 5.99 лв

Цена на доставка до офис на Еконт или офис на Спииди 5.99 лв

Цена за доставка до ваш адрес във всяко едно населено място: град, село, махала, курорт 5.99 лв 

Цена за доставка до адрес в Гърция или Румъния 8.99 лв

Цена за връщане до наш адрес важат горните цени, ако ние организираме транспорта или според ценоразпис на ползван от вас куриер. 

Доставката според закон за електронна търговия е до 30 дни. Ние се опитваме да сведем средното време за доставка под 48 часа. 

email за връзка с нас: valmarketnet@gmail.com




Пълен текст на условията ни за поверителност можете да видите като кликнете ТУК (кликнете в ляво от тази скоба)

Закон за електронната търговия, Закон за защита на потребителите и други можете да прочетете ТУК (кликнете в ляво от тази скоба)

Формуляр за отказ от стока до 14 дни, може да намерите ТУК ( кликнете в ляво от таи скоба)


  ТУК (кликнете в ляво от тази скоба)