Поръчка и доставка

Поръчка на продукти

  1.  След като изберете желаните от Вас продукти, изберете нужното количество и бутон „ПОРЪЧАЙТЕ”. Продукта се добавя в количката и можете да продължите да пазарувате.
  2. При финализирането на поръчката има две опции „Нов клиент” и „Регистриран клиент”. Ако сте нов клиент трябва да попълните формата за регистрация, а ако имате вече такава попълнете данните за „Вход”( E-Mail адрес и Парола).

При регистрация попълвате данните си еднократно, ние се свързваме с Вас за потвърждение само при първата Ви поръчка. Всяка следваща поръчка се обработва директно без да се обаждаме по телефона. За всички регистрирани потребители имаме ексклузивни оферти, промоции и намаления.

НОВО !!!

форма за поръчка без регистрация за улеснение на клиенти с мобилни приложения - можете да поръчате лесно а ние ще се свържем с Вас при необходимост, с попълването на формуляр за бърза поръчка и натискането на бутон "поръчка" Вие се съгласявате с нашите общи условия.

Начин на плащане

Заплащате поръчките с наложен платеж при получаване на пратката от куриер или в офис на Еконт Експрес.Заплащате доставка на пратка до 1 кг на цена ок 4.00 лв до офис на еконт и ок. 6.30 лв до адрес за населени места с офис на Еконт и ок 7.80 лв за населени места без офиси на Еконт - села, махали и 1.2 % от сумата на продукта/те


Срокове за доставка

Поръчки направени през онлайн магазина или с "бърза поръчка" от 2 до 30 дни.

Поръчки с ваучери 2 до 30 дни

Заявки подадени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник.

Средно време за доставка под 48 часа за налични артикули и до 30 дни за безналични (такижа артикули към които би могло да има сезонен или празничен интерес)

Начин и цена на доставка

Ние доставяме с Еконт Експрес.

Ако желаете да намалите своите разходи може да посочите офис на Еконт Експрес, в който да получите доставката си.


Имате въпрос към нас - моля пишете ни : valmarketnet@gmail.com