Връщане или отказ

НАШИ ДАННИ: АБВШОП ЕООД, ГР.СОФИЯ, 1404 УЛ.СВ.СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ 6, 0878974274


Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:

(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

– До (името на търговеца , неговият географски адрес и когато е приложимо, номерът на факса му и електронният му адрес се попълват от търговеца):

– С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*

– Поръчано на*/получено на*

– Име на потребителя/ите

– Адрес на потребителя/ите

– Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата

------------------------------------------------------

* Ненужното се зачертава.

 

Връщане на нова стока 

Всеки клиент има право, без да посочва причина да се откаже от доставен от нас артикул/ли в рамките на 14 дни от деня на доставката.

Продуктите следва да не са ползвани, в добър търговски вид и придружени от разписка за пощенски паричен превод (официален документ заместващ фискален бон) който се издава от куриера при предаване на пратката. Към пратката трябва да са приложени 3 имена и банкова сметка. Пари връщаме по банков път или чрез ППП в рамките на 14 дни. Адрес за връщане гр. София, офис на Еконт - Бокар.

Ползвана стока се връща за преглед/тест/ремонт като времето за ремонт е до 30 дни. Към пратката се прилага бележка с данни за дефект и данни за обратна доставка. 

Всяка една рекламация/дефект/ремонт се завежда при нас в електронен регистър - за целта е необходимо да се свържете с нас в писмен вид и ние ще организираме транспорта до нас и обратно за наша сметка. 


Задължително ни известявате на наш емайл (ако нямате обадете ни се) за желанието си да ни върнете стока и връщате същата след наш отговор, като ни пишете на valmarketnet@gmail.com