• Riddex електроимпулсен уред против гризачи

            Това е новото революционно устройство използващо съвременна технология  на електромагнитните импулси с честота 30-65 kHz. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома и по този начин биха могли да достигат до местата, където живеят и се размножават неприятни вредители.


            Генерираните от устройството високочестотни електромагнитни вълни /трептения/ с амплитуда 900Vр-р правят средата дискомфортна за  вредни насекоми и паразити и ги принуждават да напуснат помещенията с обща площ до 20 кв.м.


Максималният ефект се постига след няколко седмици, тъй като размножителния период е различно дълъг.


            Устройството се включва в един от контактите в кухнята и забравяте за неприятния проблем. То ще защити завинаги апартамента, къщата, ресторанта, или дадено помещение.  При включване светват двете глимб лампи, като дясната е мигаща в червено, като при пренастройка на работната честота е възможно червената лампа да мига продължително. Устройството е активно за ок 3-4 минути (свети червен диод) и е в покой за 3-4 минути (червен диод не свети) Чрез бутона в горната част уредът може да се ползва и като нощна лампа, която се индикира от светещата синя лампичка.

 


Уредът е включен денонощно и не изисква обслужване. Консумацията на ток е незначителна 1W. Електроуред - не оставяйте включен когато не сте си в къщи. Не оставяйте включен когато в домакинството Ви има възрастни хора и малки деца. Не е играчка.


   Този уред ще прогони натрапниците, дотолкова доколкото те не са глухи, винаги има възможност да се появи глуха животинка която да се размножи в охранявания район, затова не разчитайте само на този уред, а прилагайте и допълнителни превантивни мерки / ДДР пръскания


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Riddex електроимпулсен уред против гризачи

  • Код на продукта: riddex
  • Наличност: В наличност
  • 9.00 лв.


Свързани продукти

Ултразвуково устройство Пест Рипелър познато от рекламите по ТВ

Ултразвуково устройство Пест Рипелър познато от рекламите по ТВ

ПЕСТ РИПЕЛЕР  НОМЕР 1 ПО ПРОДАЖБИ В САЩ. НАЙ-КУПУВАН И НАЙ-РАЗПОЗНАВАЕМ СРЕД СХОДНИ УРЕД ПРОТИВ..

36.00 лв.

Тагове: riddex